top of page

Algemene Voorwaarden

Ondernemingsgegevens

Coraline Conceptstore

Polderstraat 36 Dessel

cauliercoraline9@gmail.com

Be:06660.887.427

 

Artikel 1: Algemene bepalingen

De e-commerce website van Coraline Conceptstore Polderstraat 36 - Dessel, BE (hierna Coraline Conceptstore ) biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

 

Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website (hierna klant). Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Coraline Conceptstore moet de klant deze voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door Coraline Conceptstore aanvaard zijn.

 

 

Artikel 2: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO."Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk “.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.
De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De elementen die buiten de juwelen op de foto’s kunnen staan zijn puur decoratie. 

 

Artikel 3: Aanbod

Ondanks het feit dat de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Coraline Conceptstore niet. Coraline Conceptstore is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Coraline Conceptstore is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.

Wanneer de klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, materiaal, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de klant om vooraf contact op te nemen.

 

 

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Coraline Conceptstore . Coraline Conceptstore kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Artikel 4: Online aankopen

De koop-verkoopovereenkomst komt tot stand na het plaatsen van de bestelling en na het finaliseren van de betaling. De klant ontvangt een bevestigingsmail die de bestelling omschrijft.

De Klant betaalt via bankkaart. Handmatige betaling. 

De bestelling wordt pas behandeld wanneer de betaling afgerond is.

Coraline Conceptstore is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de klant met betrekking tot bestellingen waarbij de klant betrokken is.

 

Artikel 5: Levering en uitvoering van de overeenkomst

Na betaling wordt de bestelling geplaatst en wordt het order onmiddellijk behandeld. De verzending gebeurt binnen 1-5 werkdagen via Bpost / PostNL. De verwachte levertijd bedraagt 2-6 werkdagen.

Enige vertraging in de levering geeft geen aanleiding tot schadevergoeding. Dit geldt ook wanneer het pakket niet wordt afgehaald op het postkantoor en hierdoor automatisch terug naar Coraline Conceptstore wordt verzonden.

Bij bestellingen boven 5O€  worden geen verzendkosten aangerekend voor verzending binnen België.

Bij bestelling onder 50€ wordt een vaste verzendingskost 3€ gerekend als het een briefvenbuspakket is indien je meerder artikelen besteld en dit niet meer ine brievenbuspakket past wordt er 6,40€ van vanaangerekend.

Bij het bestellen van een geschenkbon wordt een vaste verzendingskost van 2,50 € aangerekend. (enkel bij verzending met de post)

Artikelen besteld via deze webwinkel worden enkel geleverd in België.

.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Coraline Conceptstore was geboden.

Payment Methods
bottom of page